Emma Claesson, personalchef och ansvarig för administration på Boråstryckeriet

På tryckeriet i Borås har Emma Claesson fått ett nytt uppdrag som personalchef samtidigt som hon behåller ansvaret för administrationen. Emma har arbetat i åtta år på Bold Printing.

– Mitt nya uppdrag handlar om att få personalen att jobba åt samma håll och att må bra. Jag vill vara delaktig i att skapa en sund och bra arbetsplats. Det gäller hela vår personal – både för de som jobbar på dagen och för de som jobbar natt. Att arbeta aktivt med kommunikation och alla ska känna sig sedda.

– Jag trivs jättebra både på Bold och med mitt nya uppdrag. När man jobbar med personalfrågor så händer saker ofta som en blixt från en klar himmel. I dessa situationer är det viktigt att vara konsekvent och metodisk och att ta ansvar för situationen. Personalplanering är ett pussel där det gäller att lägga alla bitar samtidigt. Det kräver koncentration brukar jag säga. Jag trivs med mitt jobb!

Vi önskar Emma lycka till med sitt nya uppdrag.

emma-claesson