Perforering i dagstidningstryck

Nu är det trycktekniskt möjligt att perforera i dagspress i full produktionshastighet

Vår tryckpressleverantör KBA har utrustning som gör att man kan perforera tidningar direkt i tryckpressen. Rent praktiskt går det till så att befintliga tryckpressar kompletteras med extra utrustning.

perf

För tabloidtidningar hamnar perforeringen horisontellt på sidan och kan t ex användas för kuponger längst ner på mittuppslaget. (Andra positioner är också möjliga.) För tidningar i broadsheet-format, dvs det gamla morgontidningsformatet hamnar perforeringen i ytterkant på uppslaget.

Lars Gutke visade på Gratistidningarnas förbunds branschdag hur det ser ut med en perforerad annons.

P-erf

Bold har ännu inte investerat i denna utrustning, men är nyfikna att höra vad våra kunder tycker?Kan perforerade kuponger i tidningen skapa mervärde för er? Hör gärna av er till oss med frågor eller synpunkter!