GTF ordnade branschdag

Den 8 april arrangerade Gratistidningarnas Förening en stor branschdag på Stockholm Globe Hotell. Bold fanns representerade både som utställare och föredragshållare. Gratistidningarnas förening har över 100 medlemstidningar.

Bland talarna på konferensen hittade man även marknadsforskaren Fredrik Hallberg, Vizeum, som pratade om prints betydelse för varumärket. Bra och dåliga exempel på kampanjer presenterades och en slutsats som levererades var att det alltjämt handlar om att använda många kanaler parallellt för att nå ut ordentligt.

overblick

Andra talar var Katarina Graffman som gick igenom ungas medievanor och Magnus Bringhammar från Umeå Tidning som berättade om hur de gick till väga för att bli årets dagstidning 2015. Bolds Per Fagerlund, Johan Stenberg och Lars Gutke pratade om situationen på tryckerimarknaden och produktutveckling i print.

Kvällen avslutades med en galamiddag där många av Bolds kunder belönades. Vi vill gratulera särskilt gratulera följande Boldkunder till fina utmärkelser: Årets gratistidning: Nacka Värmö Posten Årets etta: Liljeholmen-Älvsjö (DirektPress) Årets reportage, politik, samhälle, näringsliv: Xtra Borås Årets bild: Xtra Borås Årets site: StockholmDirekt (DirektPress)

Bold kan med glädje konstatera att arrangemanget var mycket intressant, uppslutningen stor och hela evenemanget andades optimism och framtidstro. Kul, säger vi!

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016

Gratistidningarnas förening 2016