Rapport från marknadsavdelningen

perAv Per Fagerlund.
Vi på Bold konstaterar att det rörs om i grytan i vår bransch. Inom Bold-gruppen är vi därför extra stolta att berätta att vi har ökat våra volymer och antal produkter som vi trycker. Antal intag, dvs jobb i tryckpressen, har under de senaste två åren i det närmaste ökat med 50%. Vi ser en förskjutning från interna produkter till en ökad andel externa kunder, vilket är helt i linje med den plan som vi jobbar efter. Vi har en stark position på marknaden med en hel del nya kunder i kombination med att trogna kunder som fortsätter att trycka hos oss.

I år har bland annat börjat trycka tidningen Land och vi har ökat volymerna för ICA Maxi. DirektPress expansion innebär att fler gratistidningar har sett dagens ljus och det betyder såklart mycket för oss.

Läs mer om DirektPress expansion.

Ett flertal av våra kunder har förlängt sina avtal med Bold Printing och vi går in i år 2017 med en god ordervolym.

utrop