Två nya ansikten i Malmö

I Malmö har vi två nya personer på plats sedan början på året. Det är packsalsansvarig Jörgen Bank och produktionsansvarig under dagstid Mikael Sörensen. Båda jobbade tidigare på nerlagda Helsingborgs Dagblads tryckeri och pendlar nu till Malmö och Sydsvenskans tryckeri i Fosie. De är samstämmiga om sina nya jobb. Det är roligt med det utökade uppdraget som ett större tryckeri för med sig, och båda tycker om att ha kvar sin gamla chef Roger Jädersten som de har stort förtroende för. Roger är platschef i Malmö och med ett förflutet på HD.

”Det är absolut mer action på nya jobbet, vilket är kul”, säger Mikael som har jobbat på HD sen 2001, och varit ansvarig för service och underhåll för produktion dagtid.

Jörgen å sin sida trivs med att få jobba med utveckling och effektivitet av packsalens personal och maskiner. Han har jobbat på HD sen 1990 med olika positioner senast packsalsansvarig i produktion på nätterna sedan 2009.

Vi önskar Jörgen (t.v) och Mikael (t.h) välkomna till oss på Bold Printing!

2nya1 2nya2