Ledare #5

Hej alla!

Johan Stenberg vår Executive Director arbetar under våren delat med att basa på Bold och att driva ett internt IT-projekt på Bonnier AB. Därför är det min tur som huvudansvarig för sälj och marknad inom Boldgruppen att ta stafettpinnen och skriva denna ledare!

Jag vill inleda med att berätta att Bold Printing har ett jättebra 2016 bakom sig, vi ökade våra volymer, fick bra kundnöjdhet och klarade våra ekonomiska mål. I våra tre tryckerier i Stockholm, Borås och Malmö kommer vi nu att öka volymerna ytterligare med fler uppdrag.

Vår årliga kundundersökning som presenteras i detta nyhetsbrev visar att vi har kompassen på rätt håll. Kundundersökningen ger oss ett viktigt material att analysera och jag vill passa på att tacka de kunder som tog sig tid att svara på våra frågor.

Ett något mer lättsamt ämne är att vårt traditionsenliga kundevent på Globen har tagit plats. Föredrag och hockeymatcher i världsklass lämnade nog ingen som var där oberörd!

Se bilderna här. De som varit med längre än jag, summerade antalet kundhockey-event till 17 år i obruten rad, vilket stämmer. Och det blir med största säkerhet fler!

Vi kommer att medverka på GTF:s mässa som hålls på Globen Hotell. GTF det vill säga Gratistidningarnas förening arrangerar varje år en heldag för sina medlemmar och med intressanta föreläsare och utställare skapas en naturlig mötesplats för branschkollegor. Vi är på plats för att träffa kunder och kollegor. Vi möts där i vimlet!

Med årets första nyhetsbrev vill jag tacka alla kunder för ett bra 2016 och en bra start på 2017.
Bold-gruppen står starka på marknaden, och vi jobbar tillsammans för att bli ännu bättre.

Tack för ordet!
Erik Wallhed