Investering i ManRoland- pressen

Vi arbetar ständigt med att både behålla vår höga tryckkvalitet och med ständiga förbättringar för att våra kunder ska vara nöjda med det vi trycker.

Under hösten har vi investerat och installerat ett automatiskt densitet och avskärningsregister i vår MAN Roland press. Utrustningen består av kameror som sveper över pappersbananorna under produktionen. Automatiken läser av färghållningen och registren samt justerar dessa löpande. Detta förbättrar och ger jämnare tryckkvalitet samt minskar vår miljöpåverkan.

Tryckpressen i Borås har haft den här systemapplikationen sedan år 2012 och vi har sett att den levererar det som utlovas med bra information med sina faktiska mätvärden. DCOS i Kinna har levererat även denna gång och att vi hoppas att detta projekt blir lika framgångsrikt, säger Erik Wallhed, VD Bold Stockholm.