Nu är första halvåret 2018 snart bakom oss

Trots att marknaden för coldset totalt gått ner, kan vi på Bold marknad glädjas åt att räknat i antal kunder och volymer ligger vi kvar på samma nivå som tidigare. Det innebär att vi under året tagit marknadsandelar och stärkt vår position.

Framgången som vi haft under de senaste åren är naturligtvis mycket glädjande, men det finns också ett orosmoment då det är en tydlig trend med minskad marknad och att vi är många aktörer som jagar samma annonsörer och vi ser att priskonkurrensen har ökat.

Under sommaren kommer vi av naturliga skäl minska volymerna, men vi både hoppas och tror på en stabil höst. Efter de prognoser och utgivningsplaner vi har fått har vi nu fastställt personalens sommarsemester. Om det är så att ni har några förändringar är vi tacksamma om vi kan få information om det så fort som möjligt. Vi drar ju av naturliga skäl ner något på vår bemanning, och därmed också presstid under den perioden. Från och med mitten av augusti rullar vi fullt ut igen.

Jag vill passa på att önska alla kunder och partners en trevlig sommar och en skön och avkopplande semester! 
Hoppas att det fantastiska vädret vi haft den senaste tiden blir kvar över sommaren också.