Ledare juni 2018

Hej alla tidningsfantaster!

Nu har tiden gått fort igen, våren försvann och den varma sommaren är redan här. Vi på Bold har fortsatt att ha fullt upp, förutom med att trycka tidningar så effektivt och snyggt som möjligt, har vi jagat papper och säkrat GDPR implementation. I detta nummer kan ni läsa mer om läget på pappersfronten, få en bra inblick i Bold Borås och Ove Rickardssons DirektPress, Enköping, Järfälla, Bro – Bålsta. 

Vi märker dock tyvärr av en dämpning på marknaden och har förstått att konkurrensen tilltagit i år, vi får alla vässa klorna för att ta marknadsandelar… Vi ser nu fram emot den volymökningen som intresset för Fotbolls VM och valet september för med sig. Planeringen inför sommaren är klar och det ser ut som att alla inom Bold kan få en välförtjänt semester utan att vi minskar på servicegraden till våra kunder.

Hoppas ni också har haft en bra vår och tar tillvara på de härliga sommardagarna! Ha det bra i värmen!

Med vänlig hälsning

Erik Wallhed