Bolds kundhockey. I år var det 20-årsjubileum!

I januari var det återigen dags för Bolds sedvanliga kundevent med hockey som det ständiga temat. I år var det 20-årsjubileum!

Cirka 70 personer var samlade för att antingen ge sig i kast med den hårda isen eller med bordshockey. För de som inte hade intresse för hockey, varken på skridskor eller vid bordet ordnade vi en ny aktivitet, en populär vinprovning.  Efter sedvanlig gemensam lunch presenterade Bold sig själva, redovisade året som varit, kundnöjdhetsmätningen och vad nytt som sker det kommande året.

Hockeymatchen blev jämn där Bold vita vann över Bold Blå med 5-4. Vinnare av bordshockeyn blev Per-Anders Klöversjö (som alla andra år!)

Intressant föredrag
I år fick vi lyssna till den engagerade filmaren Linda Västrik, som blivit ett aktat namn med sin dokumentär ”De dansande andarnas skog”. Linda Västrik och hennes filmteam tillbringade flera år hos pygméstammen Akkafolket för att kunna skildra deras vardag.

Vi fick höra att hos dem väljer männen kvinnor som är starka nog att orka bära männen om de blir skadade i skogen. Äldre kvinnor är mer attraktiva än unga. Åttabarnsmamman som överlevt barnafödslarna är populärast.

Klicka här eller på bilden och se alla bilderna från dagen